Всичко, което знаем за третия сезон на Emily in Paris

Нямаме абсолютно никакво търпение да разберем дали героинята на Лили Колинс ще остане във Франция.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 септември 2022

"Emily in Paris" ще се завърне съвсем скоро.

Вторият сезон на сериала завърши с въпроса дали в крайна сметка Емили ще остане в Париж, но Netflix вече предложи първи поглед към дългоочакваното продължение.

Emily in Paris

В порцията промоционални кадри откриваме любимите герои на любимите локации, с типичното изящество за Париж, с традиционните за продукцията впечатляващи аутфити.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ С EMILY IN PARIS?

Emily in Paris

Дарън Стар разкри, че изборът на Емили ще направи някои зрители нещастни, но Лили Колинс неведнъж споделя, че до последния момент е нямала представа какво ще бъде решението на нейната героиня.

Emily in Paris

"Радвам се на възможността. Продължавам да питам, но какъвто и избор да направи, знаете, че ще бъде изпълнен с драма, мода и много забавление и романтика", коментира тя неотдавна.

Създателят на попкултурния феномен не говори в конкретика, но твърди, че е имал абсолютно конкретна идея за продължението. "Представата какво ще избере Емили е силна. Работата е там, че няма правилен избор."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: LANCOME ПУСКА КОЛЕКЦИЯ, ВДЪХНОВЕНА ОТ EMILY IN PARIS

Emily in Paris

Emily in Paris

Слухове гласят, че е възможно екипът да е снимал и в покрайнините на Лондон - логична стъпка, ако Емили реши да поддържа връзка от разстояние с Алфи.

"Имах най-добрата година в живота си, работейки по шоуто с тези хора", заявява Лусиен Лависконт, който беше конкуренцията на Габриел във втория сезон.

Emily in Paris

Въпреки че от снимките става ясно (не че е нужно, разбира се), че тоалетите на Емили отново ще носят шик, смелост и намигване към други епохи, главната дизайнерка на сериала Мерилин Фитуси би искала да върне няколко незабравими тоалета от голямото начало.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИЛИ КОЛИНС ИМА КАКВО ДА КАЖЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ EMILY IN PARIS

"Мечтата ми за сезон 3 би била да върна някои костюми от сезон 1. Не знам дали можем да го направим, но мечтая да взема модели в работилницата за рециклиране и да видя какво можем да прекроим по тях."

Emily in Paris

Emily in Paris

Колкото и обяснения да включим между тези редове, остава ни само да чакаме с нетърпение. На 21 декември (тогава е голямата премиера!) ще разлеем шампанското, ще извадим кроасаните и няма да станем от дивана, докато не приключим сезона. Au revoir!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA