Емили ще се върне в Париж за още два сезона

Пригответе се за много багети, много секс, много preppy аутфити и много Париж. Много!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2022

Не знаем кога ще успеем да стигнем до Париж, но изглежда, че Емили ще се задържи там за дълго време.

Netflix обяви, че след изключително успешните два сезона до този момент, "Emily in Paris" ще се завърне в каталога на стрийминг платформата както с трети, така и с четвърти сезон.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА EMILY IN PARIS...

57

Големите новини се появиха в социалните мрежи с кратко видео, събрало най-добрите моменти от времето на Емили в Града на любовта, а описанието под него гласи "Нова година, нови възможности".

Вторият сезон на противоречивата, но страшно красива поредица, дебютира на 22 декември и само за първите четири дни след премиерата си дебютира на върха на Топ 10 в 94 държави с общо 107.6 милиона часа гледания.

"Бих искала да имаме възможността да направим сезон 3. Аз самата все още не знам избора ѝ. Продължавам да питам", коментира Лили Колинс пред People след cliffhanger-а в последните секунди от втория сезон. "Какъвто и да е той, знаете, че ще бъде изпълнен с драма, мода, романтика и много забавление. Ще се радвам да го направим."

4\

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФРЕНСКИ ГРИМ УРОК ОТ ЛИЛИ КОЛИНС

Дарън Стар, който отново ни предложи изключително нюансираното бягство от реалността, разкрива, че скоро ще започне да обмисля сюжетната линия за новия сезон.

Към момента няма официална информация за начало на снимките и предполагаемата премиера, но предвид факта, че досега имаше сезон на година, логично е да предположим, че третата инсталация на шоуто ще започне в края на 2022 г. Oh mon Dieu!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA