Райън Рейнолдс се срещна с крал Чарлз и Камила

Актьорът вече е горд собственик на един от фубтолните отбори на Уелс.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 декември 2022

Райън Рейнолдс и Роб Макелхени приветстваха крал Чарлз III и Камила на футболното игрище в Рексам, Уелс.

Тяхната среща ще бъде включена в документалната поредица на Рейнолдс и Макелхени "Welcome in Wrexham", която ще разкаже повече за решението им да закупят местния футболен отбор.

"Успехът на този клуб значи много за всеки един човек в града. Това е голяма отговорност, но не се оплаквам", споделя съпругът на Блейк Лайвли още през 2020-а.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН РЕЙНОЛДС БИ НАПРАВИЛ ВСИЧКО ЗА ТЕЙЛЪР СУИФТ

Тогава той разкри, че съпругата му е била леко ядосана, че не се е консултирал с нея, преди да направи огромната покупка.

"Имах възможността да видя едно от чудесата на "Wrexham", а именно футболният отбор, който ще постави клуба на картата както никога досега", каза кралят в своя реч след посещението.

"И, разбира се, това идва след като националният отбор на Уелс донесе безпрецедентно международно признание на Уелс чрез класирането си за Световното първенство", добави той.

Рейнолдс отбеляза важния момент, като сподели публикация в Instagram, включваща снимка, на която е с британския монарх. Без да изневерява на стила си, той шеговито написа под публикацията: "Добре дошли в Wrexham Сезон 2: Начело с Чарлз".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA