Райън Рейнолдс би направил всичко за Тейлър Суифт

Актьорът разкрива, че цялото му семейство е "лудо" по поп звездата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 ноември 2022

Райън Рейнолдс сподели, че цялото му семейство е лудо по новия албум на Тейлър Суифт "Midnights" и би направил "всичко за нея".

„Шегувате ли се с мен? Бих направил всичко за тази жена. Тя е гений", каза Рейнолдс пред Entertainment Tonight.

Всъщност актьорът разкри, че цялото му семейство е "обсебено" от носителката на "Грами" и новия ѝ хитов албум "Midnights".

„О, Боже мой, да. Всички ние, цялата къща, не се шегувам. Толкова много го обичам", каза той. „Аз, Блейк, дъщерите ми. Обичаме го. Обсебени сме."

цфжгб

Другата новина, която сподели канадския актьор е, че Суифт може да се появи в Deadpool 3. Той сподели, че тя "разбира се" ще бъде добре дошла в проекта.

Докато промотира новия си празничен филм "Spirited Monday" в Ню Йорк, Райън каза, че неговите дъщери не са знаели, че „леля" Тейлър Суифт е известна.

Звездата разказа, че едва когато дъщерите му, Бети на 3, Инес на 6, и Джеймс на 8 присъствали на концерта на певицата, те осъзнали, че пеенето не е просто нейно "хоби".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И РАЙЪН РЕЙНОЛДС ЩЕ СТАВАТ РОДИТЕЛИ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ

sdfg

„Мисля, че това, което е най-вълнуващо за тях е, че много дълго време те мислеха, че Тейлър е просто като леля, като приятел на мама и татко, който е много, много близък, почти семейство", обясни той.

„И тогава един ден отидохме на концерта ѝ и те си казаха: „Ооооо, това не е хоби", добави Рейнолдс.

Той също сподели, че след пускането на "Midnights" децата всяка вечер планират „среднощно танцово парти".

sderftgy

„Отправяме се направо към верандата, където изпълняваме пълно танцово шоу, включително ругатни", каза той. „Любимото ми нещо е, когато 3-годишно ми дете просто хвърля думата с "F" в песента и няма представа какво значи."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН РЕЙНОЛДС РАЗКАЗВА ЗА ПЪРВАТА СИ СРЕЩА С БЛЕЙК ЛАЙВЛИ

46-годишният актьор и 35-годишната Блейк Лайвли в момента очакват четвъртото си бебе заедно, а той самият призна, че се надява новото им попълнение да бъде отново момиче.

„Познавам момичетата, така че се надявам на това", каза Рейнолдс.

Актьорът отбеляза, че той и Лайвли "не знаят" пола на четвъртото си дете и "никога не разбират, докато не се роди".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA