Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс ще стават родители за четвърти път

Днешният повод да говорим за нашите любимци не е поредният social media roast, а нещо много по-хубаво.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 септември 2022

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс ще стават родители за четвърти път!

Големите новини разбрахме от последната red carpet поява на актрисата, по време на която тя демонстрира леко наедрялото си коремче.

Звездата от "Клюкарката" пристигна на Forbes Power Women's Summit в Ню Йорк в полупрозрачна бляскава мини рокля със златни пайети, допълнени от бели лента за глава, шал и обувки на висока платформа, но вниманието на всички се насочи към най-важния акцент от визията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН РЕЙНОЛДС СЕ ОТТЕГЛЯ, БЛЕЙК ИМА МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА

фгхй

Лайвли и Рейнолдс, които се ожениха през 2012 г., в момента имат три дъщери: седемгодишната Джеймс, петгодишната Инес и двегодишната Бети.

Двамата неведнъж са коментирали в различни интервюта, че се наслаждават на семейния живот и се стараят да осигурят нормално възпитание на децата си. "Винаги сме казвали, че не искаме да ги ограбим от това, което ние сме имали като по-малки, защото би било наистина егоистично", коментира Блейк преди години.

фгхй

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН РЕЙНОЛДС, ОТКРОВЕН ЗА ЛЮБОВТА СИ КЪМ БЛЕЙК ЛАЙВЛИ

Неотдавна тя разказа и за вечната си борба с папараците, отново в стремежа да защити децата. "Предпочитам изобщо да не се налага да се справям с това, но знаехме начина на живот, в който навлизаме. И въпреки че е трудно, различно е, когато става въпрос за нашето дете."

А когато в края на миналата година Райън обяви, че ще си вземе известна почивка от случващото се под светлината на прожекторите, той оправда решението си именно с липсата на време, което да прекарва със своите момичета.

Пожелаваме им да са все така прекрасни!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA