Райън Рейнолдс, откровен за любовта си към Блейк Лайвли

Именно звездата от "Клюкарката" е основният акцент в последния Instagram пост на Рейнолдс.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли обичат да се нападат в социалните мрежи, но от време на време позволяват на любовта да заеме първото място.

"Не мога да кажа достатъчно... Ти си сърцето и душата на всеки момент в това семейство. Благодарен съм за светлината и добротата, която вкарваш във всяка секунда от живота ни. Всеки смях. Всеки миг. Всяка мисъл. Всеки момент на уязвимост", споделя звездата от "Дедпул" в официалния си Instagram акаунт навръх Деня на майката.

"Да бъдеш майка е акт на чиста сила и героизъм. Никога не бих могъл да предскажа, че анонимният секс в банята на летището ще доведе до това", допълва още той, все пак запазвайки автентичния си тон. 

В края на миналия месец двамата взривиха explore страниците на социалните мрежи с кадри от романтична вечер в Ню Йорк, а техни близки приятели казват, че позиционирането им извън радара на папараците е онова, накарало връзката им да работи така добре през годините. "Далеч от камерите, те са просто обикновена двойка, която обича да излиза навън и да прави нормалните неща, без да ги възпява в песен или изиграва в танц."

Междувременно, Райън и Блейк продължават да работят върху новите си проекти. Съвсем скоро тя ще влезе в образа на перфектната домакиня (и наемна убийца) от 50-те за филмовата адаптация на комикса "Lady Killer", а след неколкократно отлагане на премиерата, Рейнолдс щурмува киносалоните с "Свободен играч", където компания му прави Джоди Комър.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA