Първи поглед към новия филм на Джоди Комър и Райън Рейнолдс!

Дали виртуалната реалност всъщност не е абсолютен еквивалент на света, който познаваме?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 октомври 2020

Новият трейлър на приключенската екшън-комедия "Свободен играч" е вече тук и ни поднася ударна доза хумор, немислими и за най-смелите фантазии случки и ексцентрични решения, които водят до още по-необичайни развръзки. Райън Рейнолдс е звездата в главната роля, която ще ни покаже света такъв, какъвто не сме си го представяли… освен на видеоигра.

В новия трейлър на филма зрителите ще станат свидетели на неконтролируемия хаос, който съпровожда всяка стъпка на иначе спокойния и праволинеен банков служител Гай (Рейнолдс). Нестихващ екшън, изненадващи появи на всевъзможни нови герои, преплитане на реалност и фикция, които създават динамични обрати през цялото време, са само част от елементите във вълнуващата история, която превръща иначе паралелния гейминг свят в действителност.

А дали виртуалната реалност всъщност не е абсолютен еквивалент на света, който познаваме? Може би са напълно идентични, но рамките и правилата, наложени от една видеоигра, са далеч по-строги и некомфортни. Животът наистина е игра, но "Свободен играч" ни дава различна перспектива затова как можем да я владеем.

Първи поглед към новия филм на Джоди Комър и Райън Рейнолдс!

Филмът е дело на режисьора Шон Леви ("Нощ в музея, Странни неща"), а сценаристи са Мат Либерман и Зак Пен. Освен забележителния Райън Рейнолдс, в "Свободен играч" участват още Тайка Уайтити, Джо Кири, Мати Кардаропъл и Джоди Комър, която е невъзможно да не познавате от участието ѝ в Killing Eve.

"Свободен играч" ни праща на следващо ниво от 11 декември само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA