Райън Рейнолдс се оттегля, Блейк има мнение по въпроса

"Дедпул" смята да си вземе почивка от актьорската кариера, а неговата любима не пропусна да коментира новината в Instagram.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2021

В разгара на уикенда Райън Рейнолдс обяви, че е завършил снимките на "Spirited" - музикалната адаптация на Apple TV+ по "Коледна песен" на Чарлз Дикенс. Заедно с тази новина, актьорът разкри, че се чувства готов да си вземе почивка.

"Не съм сигурен, че преди три години щях да кажа "да" на този предизвикателен филм. Пеенето, танците и Уил Ферел сбъднаха много мечти, а и това е вторият ми филм с великата @octaviaspencer", пише той в Instagram с няколко кадъра от снимачната площадка.

Големият анонс продължава така. "Идеално време за малко почивка от създаването на филми. Ще ми липсва всяка секунда работа с тази неприлично талантлива група артисти. В наши дни добротата е толкова важна, колкото и таланта. Имах късмет да работя с хора, които притежават и двете."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН РЕЙНОЛДС РАЗКАЗВА ЗА ПЪРВАТА СИ СРЕЩА С БЛЕЙК ЛАЙВЛИ

Въпреки че очевидно изпитва сантимент към написаните редове, в типичния за семейството стил, Блейк Лайвли трябваше да внесе хумор с коментара "Майкъл Кейн го направи първи", позовавайки се на интервю на актьора от предишния ден, в което той казва, че вероятно ще се сбогува със сцената и големия екран.

Толкова, толкова Блейк.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA