Райън Рейнолдс разказва за първата си среща с Блейк Лайвли

Двамата се запознават на снимачна площадка през 2010 г. и почти веднага стават неразделни.

Въпреки че астрологията има различно мнение, факт е, че Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли изглеждат като създадени един за друг.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И РАЙЪН РЕЙНОЛДС НАПРАВИХА ГОЛЯМ БИЗНЕС ХОД

По време на свое ново участие в подкаста SmartLess, звездата от "Дедпул" реши да разкаже повече за началото на връзката си с актрисата. "Срещнах Блейк в най-тъмната гънка на Вселената, наречена Зелен фенер", споделя той в типично свой стил, намеквайки за снимачната площадка на лентата, на която всъщност се запознават през 2010 г. "Бяхме приятели, докато около година и половина по-късно не отидохме на двойна среща с други хора."

Тогава двамата са поддържали взаимоотношенията си "небрежни" и е минало известно време преди да предприемат важната следваща стъпка. "После тя отиде в Бостън, аз ѝ казах, че ще я придружа. Качихме се на влака и пътувахме заедно. Просто я умолявах да спи с мен."

След това нещата се задвижили доста бързо и Рейнолдс подчертава, че става дума за изживяване почти като "от приказка". "Седмица по-късно предложих да купим къща заедно. И го направихме."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЛЕЙК И РАЙЪН НЕ СПИРАТ ДА НИ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ СА ПЕРФЕКТНАТА ДВОЙКА

Близо десетилетие, куп тролвания в социалните мрежи, сватба и три дъщери по-късно, Блейк и Райън продължават да са ни любимци. А и като се замислим, май няма друг вариант.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA