Звездните двойки, при които любовта не започва от пръв поглед

Изненада! Дори звездите имат нужда от няколко срещи, за да са сигурни в чувствата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2021

Противно на сюжетите в романтичните филми, любовта от пръв поглед е особено и доста рядко срещано явление в реалния живот, когато няма как да сме сигурни дали човекът срещу нас не е... просто човек срещу нас. Казваме го смело, защото имаме примери от куп звездни любимци, признали неведнъж, че красивата им история не започва с шампанско и рози, а с много други срещи, докато не са се почувствали достатъчно сигурни в любовта си.

ДЖОН ЛЕДЖЪНД & КРИСИ ТЕЙГЪН

Джон Леджънд и Криси Тейгън категорично са сред любимите ни звездни двойки. Двамата винаги изглеждат здраво стъпили на земята и не се притесняват да заявят, че хармонията помежду им не е била факт още от първата среща. "Не съм човек, който веднага си казва, че ще се ожени за дадена жена. Предпочитам да се опознаем и да разбера как се чувствам", споделя музикантът в свое интервю преди години. "Отне ни известно време, докато успяхме да се видим заедно."

57

БЛЕЙК ЛАЙВЛИ & РАЙЪН РЕЙНОЛДС

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. Какво точно се очаква да кажем за тях? Да, изглеждат като създадени един за друг. И, не, далеч не са смятали така в началото. Звездата от "Дедпул" казва, че са започнали като приятели, дори са ходили на двойна среща - както можете да се досетите, не един с друг. "Беше най-неловкото нещо на света, защото определено имаше фойерверки", споделя още той, съветвайки всички първо да опознаят наистина добре човекът, с когото са решили да направят стъпка напред.

57

ДЖЕСИКА БИЙЛ & ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК

"Няма нищо звездно в начина, по който се запознахме" - думи на Джъстин Тимбърлейк, когато той бива попитан за връзката си с Джесика Бийл. Нещата между тях започват по телефона. "Старомодният начин - нещо, което научих от баща ми и дядо ми и мисля, че не трябва да умре с ерата на интернета." Според него единственият начин да поканиш момиче е на среща е такъв, че да можеш да чуеш гласа ѝ. "Трябваше да бъда доста настоятелен, докато тя не каза "да".

8-

МИЛА КУНИС & АШТЪН КЪЧЪР

Любовта между Мила Кунис и Аштън Къчър започва цели два пъти. В началото, когато работят върху "That 70s Show" и известно време след това, вече като възрастни. "Беше странно и дори незаканно. Тя беше на 14! Като малката ми сестра", споделя звездата от последните сезони на "Двама мъже и половина". Около 2010 г. пътищата им отново се пресичат и макар да споделят, че не са готови да бъдат във връзка, си казват заветното "да" само пет години по-късно. Останалото е история.

57

ЛЕЙТЪН МИЙСТЪР & АДАМ БРОУДИ

Нея обожавате от "Клюкарката", а него от "Ориндж Каунти". Макар очевидната химия да е налице и да се запознават още на снимачната площадка на независим филм през 2010 г., връзката им става публична три години по-късно, когато папараци ги улавят на поредица от романтични срещи. Двамата са изключително потайни по отношение на любовта си, което важи с пълна сила и до днес, тъй като знаем само основното около тях и децата им. Не е ли сладко?

57

УИЛ & ДЖЕЙДА ПИНКЕТ СМИТ

Познавате Уил и Джейда Пинкет Смит добре. Те помежду си - също. Актьорът се влюбва в бъдещата си съпруга от самото начало, но тя има различно мнение. "След като се познавахме толкова дълго време, излязохме на вечеря заедно и видях, че вече не е детската звезда, а един наистина отговорен мъж. Започнахме да разчитаме един на друг и приятелството ни се превърва в романс". Радваме се, че са решили да си дадат шанс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA