Каква ще бъде 2021-ва за звездите?

Колко по-влиятелни ще бъдат Меган и Хари, ще се разведе ли Мелания с Тръмп и кой ще направи най-много пари от музика...

Невена Дякова
Невена Дякова 05 януари 2021

Сайтът за езотерика и астрологична прогноза PsychicWorld.com направи прогноза за предстоящото в живота на следните знаменитости:

Меган & Хари – зодия Лъв/Дева

Pr 2

Доскорошните working royals ще бъдат една от най-влиятелните светски двойки на годината. Въпреки раздялата с кралското семейство, популярността им през 2021-ва няма да пострада, дори напротив! Очаква се Меган и Хари да лансират няколко силни кампании в подкрепа на жените, а дукесата да се превърне в редовен колумнист по темата във влиятелна лайфстайл медия зад океана. Щастлива новина за посрещане на нов член на семейството е също много вероятна!

Доналд Тръмп – зодия Близнаци

Pr 3

Очаква се леко затишие около публичните изяви на президента Тръмп около 2 месеца след като той напусне Белия дом. След този период обаче е много възможно бившият държавен глава да започне работа по книга, която да разкрие неподозирани тайни около мандата му и с това да нанесе сътресения сред политици и представители на бизнеса. Развод с Мелания се очаква около средата на лятото, но ще премине в доста по-дискретна форма от предполагаемата.

Майли Сайръс – зодия Стрелец

Pr 4

Духовността и търсенията в тази посока ще бъдат център в личната вселена на певицата през 2021-ва. Много е възможно Майли да се посвети на хуманитарна кауза, за която да говори често в публичното пространство, а бизнесът й през настоящата година да процъфтява и да я отведе в нови, неподозирани сфери.

Елън Дедженеръс - зодия Водолей

Pr 5

Според данни на сайта GamblingDeals.com Елън е знаменитостта, изгубила най-много последователи през изминалата 2020-а. Потенциалите пред зодиакалния й знак за настоящата обаче вещаят по-добър старт за Елън и останалите представители. Въпреки че в личния й живот могат да настъпят известни сътресения, тя ще успее да подобри отношенията с колегите си, което ще се отрази позитивно на кариерата й.

Дрейк – зодия Скорпион

Pr 6

2021-ва ще е година, изпълнена с предизвикателства за изпълнителя. Много вероятно част от отношенията му да претърпят провал, но да открият път и хоризонти за нови такива. Какъвто и заряд да имат тези раздели обаче, те със сигурност ще пренаредят живота на Дрейк в положителна посока и ще му донесат успехи в бъдеще.

Кание Уест – зодия Близнаци

Pr 7

С Луна в Риби, Кание отдавна е показал, че е емоционална, чувствителна и любяща натура. Семейството е изключително важно за него, затова той ще направи всичко, за да ги защити, дори това да му коства няколко сериозни конфликта с папараците през 2021-ва. Специалистите са убедени, че настоящата година ще подари на изпълнителя нов хит и като цяло периодът се очертава добър за него и семейството му.

Опра Уинфри – зодия Водолей

Pr 8

Нова книга, посветена на духовността очакват астролозите през 2021-ва, както и медийното гуру да лансира нова благотворителна кампания, защо не да стане посланик на добра воля на ООН? Отбелязване на важно събитие е сред сериозните потенциали за годината, което кара експертите да предполагат дали Опра не е решила да встъпи в брак, въпреки че тя винаги е отхвърляла тази опция.

Кейти Пери – зодия Скорпион

Pr 9

След като през изминалата 2020-а Кейти Пери стана майка за първи път съвсем естествено фокус през настоящата за нея ще бъде семейството. Няма да виждаме певицата толкова под светлината на прожектора, но към средата до края на годината тя все пак ще пусне за феновете си нова музика.

Cardi B – зодия Везни

Pr 10

2021-ва ще бъде невероятна за изпълнителката във финансов план. Очаква се приходите на Cardi B да нараснат лавинообразно поради продажби от нов хитов албум, както и от турне, което се очаква да стартира през настоящата година. Шоуто й – Cardi Tries, също ще се радва на висок рейтинг и ще й позволи да увеличи и бездруго солидната си фен база.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA