Не се шегуваме, Карди Би може да бъде и детска учителка

И предстои да го направи много, много скоро. Пак не се шегуваме!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2020

Карди Би може да се движи уверено по върховете на класациите и да взривява с признанията си в социалните мрежи, но кой да предположи, че тя може да бъде учителка и балерина? Е, предстои да се уверим от първо лице до колко всичко това е възможно, а мястото, където ще го направим, е новата Facebook Messenger видеопоредица на рапърката, озаглавена Cardi Tries ___. 

Суперзвездата обяви новия си мащабен проект с малък трейлър, а първият епизод вече е факт. "Преди бях стриптийзьорка", споделя тя, когато се опитва да направи 360-градусово завъртане в кола за каскади. Обявената за Жена на годината от списание Billboard Карди ще представи на зрителите си осем епизода, от днес до 4 февруари, а в тях се очаква да я видим как прави суши, перуки, играе видео игри, посещава ранчо и дори обучава деца в детска градина!

Признаваме, че последното определено ни изненада, но сътрудничеството с Jesse Collins Entertainment със сигурност обещава да бъде забавно и дори family friendly, колкото и да ни е трудно да го повярваме. Към Карди на екран ще се присъединят доста гост-звезди, включително Мишел Родригес от "Бързи и яростни", NBA сензацията Деймиън Лилард и кънтри музикантът Майк Гайтън. 

В официалното изявление за реализирането на проекта става ясно, че той ще може да се гледа и чрез Watch Together функцията в Messenger, Instagram и Messenger Rooms. Някой да иска виртуална среща там?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA