Карди Би иска да изясни нещо за развода си с Offset

"Не виждате ли, че имам милиони последователи? Песни номер 1? Защо имам нужда от внимание?"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 септември 2020

Карди Би има няколко неща, които би искала да изясни. Само няколко дни след като стана ясно, че рапърката планира да сложи край на брака си с Offset, тя реши да коментира отношенията си със звездата от Migos. Или по-точно да отрече слуховете, че са се разделили, защото той е "забременил момиче". 

"Хората просто ме заливат с такива коментари, не става дума за кучка", разкрива тя по време на Instagram Live. "Ето защо ви казвам да спрете да вярвате на всичко, което хората казват, защото определено има блогове, които изстрелват омраза към мен." 

https://www.instagram.com/p/B7ztZOtApK2/

Изпълнителката на I Like It също отрича да е подала молба за развод, за да привлече още повече внимание към себе си. "Друг блогър твърди, че се развеждам за внимание. Щях ли да го правя, ако плащам по 20 000 ш**ани долара на адвокат?"

"Много добре се разбирам с майка му", споделя още тя. "Мислите, че ще го причиня на сина ѝ за внимание? Защо имам нужда от внимание? Не виждате ли, че имам милиони последователи? Песни номер 1? Защо имам нужда от внимание? Защо имам нужда от измами?"

57

Двойката се сгодява през 2017 година и тайно сключва брак още същата година. Карди и Offset са заедно до този момент с една малка раздяла през 2018-а, когато посрещнаха на бял свят и малката си дъщеричка Кълчър.

"Според съдебните документи, получени от TMZ, Карди търси основно физическо попечителство, както и законно попечителство над 2-годишната им дъщеря Кълчър. Тя също иска Offset да плаща издръжката за детето - неясно колко към този момент. Освен това тя категорично посочва в документите си, че в момента те са разделени и няма надежда да оправят нещата помежду си", споделя източник, близък до двойката.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA