Кейти Пери и Орландо Блум станаха родители!

Очарователната двойка е посрещнала на бял свят първата си дъщеричка, носеща още по-очарователното име Дейзи Дав.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2020

Кейти Пери и Орландо Блум вече са родители! 35-годишната певица и годеникът ѝ са посрещнали на бял свят малката си дъщеричка вчера. 

Двойката разкри вълнуващата новина в съвместно изявление с УНИЦЕФ, споделяйки и първата снимка на очарователната Дейзи Дав Блум. 

https://www.instagram.com/p/CEYSKzEpWzS/

"Плаваме в любов и благодарност заради безопасното и здравословно раждане на дъщеря ни", споделя щастливата двойка. "Знаем, че сме късметлии и не всеки може да има толкова спокойно преживяване, каквото бе нашето. Общностите по света все още изпитват недостиг на здравни работници и на всеки единадесет секунди бременна жена или новородено умира, най-вече от предотвратими причини. Заради COVID-19 още повече животи на новородени са изложени на риск поради липсата на достъп до вода, сапун, ваксини и лекарства, които предотвратяват заболявания. Като родители на новородено, това разбива сърцата ни, тъй като ние сме съпричастни с борбата, сега повече от всякога."

https://www.instagram.com/p/B_oiKkyFiuw/

"Като посланици на добра воля на УНИЦЕФ, ние знаем, че УНИЦЕФ е там, на място, правейки всичко необходимо, за да се гарантира, че всяка бременна майка има достъп до обучен здравен работник и достъп до качествено здравно обслужване", казват още Блум и Пери само няколко часа след голямото събитие. "В чест на сърцето, което знаем, че дъщеря ни вече има, създадохме страница за дарения, за да отпразнуваме пристигането на DDB. Подкрепяйки ги, вие подкрепяте безопасното начало на живота и създавате по-здравословен свят за всяко дете. Надяваме се вашите ♥ ️ да цъфтят от щедрост."

https://www.instagram.com/p/BzEuVdblomg/

Дейзи е първото дете за Кейти, но второ за карибския пират, който вече имат деветгодишен син от бившата си съпруга Миранда Кер. По време на бременността Пери бе изключително откровена за преживяването, съвпадащо с условията на социалната изолация, така че време е да честитим на двойката малката наследница и да им пожелаем да бъде здрава, щастлива и успешна, поне колкото родителите си!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA