Кейт Хъдсън иска да преподава уроци по романтични комедии

Актрисата смята, че много от сегашните романтични филми са "глуповати".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 декември 2022

Според Кейт Хъдсън романтичните комедии, които се правят в днешно време са „глупави".

По време на участието си в предаването "Hot Ones", 43-годишната актриса от "Glass Onion: A Knives Out Mystery" каза, че „една наистина добра история" може да направи романтичната комедия наистина да се открои.

„Нека започнем с това", каза Хъдсън, когато я попитаха какво отличава един добър филм в жанра романтична комедия.

„Мисля, че понякога хората си мислят, че тези филми са само за сладкото запознаване между двойката.", каза Кейт. „Един наистина страхотен проект е свързан със срещата с любовта, откриването на любовта, влюбването, разпадането на любовта и след това как се събирате отново. Това е много традиционна структура на жанра."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРЕЗ УИКЕНДА КЕЙТ ХЪДСЪН ОБИЧА ДА ПИЕ КАФЕТО СИ ГОЛА

„Две филмови звезди са в една любовна история. Те са ярки характери и това е като да сбъднете желанието си те да са заедно", продължи тя. Според нея класическите романтични комедии „трябва да ви накарат да се потопите в тях и след това да останат с вас завинаги. Те са най-класическите."

„Много пъти съм си мислела, че жанрът някак си оглупява", каза тя. „Благодарна съм, че бяхме аз и Матю, защото той е страхотен."

Хъдсън игра заедно в Матю Макконъхи в емблематичната комедия „Как да разкараш гаджето за 10 дни".

Актрисата се пошегува, че може да преподава курс по романтични комедии: „Това е класът, който ще преподавам във филмовото училище на Нюйоркския университет, когато навърша 75 години. Ще бъда професор по романтична комедия."

жфбнм

Още през август 2020 г. Кейт си припомни героите на нея и Макконъхи в в интервю за ELLE, по време на което каза, че смята, че двойката би била „нещастна", ако останат заедно.

„Винаги съм мислил какви щяха да бъдат героите ни сега, ако все още бяха заедно. Всъщност е изминало доста време, за да направим продължение на филма. Вероятно щяхме да се оженим, да имаме деца и да сме нещастни в момента!", каза звездата.

Тя добави, че Анди със сигурност щеше да последва мечтите си и да постигне успех в кариерата.

„Мисля, че Анди Андерсън е амбициозна. Тя искаше да ходи на различни места, но беше някак заседнала в тази работа. Хареса ми това, което създадохме с този филм", добави актрисата. „Тя намери любов, която ще подкрепи амбициите ѝ, така че най-вероятно ще управлява неин бизнес сега."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA