През уикенда Кейт Хъдсън обича да пие кафето си гола

Така със сигурност няма начин да разкараш гаджето за 10 дни.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 август 2022

Има различни начини да дадеш старт на перфектния уикенд. Някои спят до обяд, други закусват пица и бургер, а Кейт Хъдсън пие кафето си гола.

Съвсем наскоро актрисата сподели кадър в официалния си Instagram акаунт, в който я виждаме пред голям прозорец с чаша кафе, но облечена само в чифт черни шорти.

"Слънцето изгря", гласи описанието под публикацията, която веднага се прие радушно от феновете на Хъдсън, но не и от нейния брат Оливър, включил се в коментарите с просто "НЕ!".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕТЕН ДЕТОКС С ТРИ РЕЦЕПТИ ЗА СМУТИ ОТ КЕЙТ ХЪДСЪН

Разбира се, не е ясно кой е авторът на снимката, но предполагаме, че е годеникът на звездата от "Как да разкараш гаджето за 10 дни" - Дани Фуджикава, с когото са заедно от 2017-а насам и споделят грижите за 4-годишната си дъщеря Рани Роуз.

cvbn

Самият Оливър е споделял в интервю, че семейната среда в дома на Бил Хъдсън и Голди Хоун му е помогнала да се чувство удобно в кожата си.

"Всичко идва от това, че съм живял в много широко скроено семейство. Голотата никога не е била табу. Всички сме родени голи, това е положението", коментира той пред People и допълва, че в момента учи децата си на подобен тип мислене и увереност.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA