Зак Ефрон се впуска в дивата природа на Австралия

Актьорът ще изследва отблизо непознатите ѝ страни във втория сезон на своята Netflix поредица.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 декември 2022

Зак Ефрон се впуска в серия от приключения в Австралия, които случки ще бъдат излъчени в сериала "Down to Earth with Zac Efron: Down Under".

Актьорът ще изследва дивия начин на живот във втория сезон на Netflix поредицата, чиято премиера ще е на 11 ноември.

В нея звездата от "Училищен мюзикъл" и wellness експерта Дарин Олиен ще пътуват в Австралия, изследвайки местната храна, култура и обичаи.

"Този ​​път се гмуркаме дълбоко в шестата по големина страна в света – Австралия", казва Зак в клипа. „С уникално разнообразие от биоми, климати и организми, обикаляме колкото можем повече места."

Показани са кадри на актьора, участващ в екстремни спортове, включително бънджи скокове. Всеки 40-минутен епизод ще показва как двамата намират начин за все по-екологичен живот, което всъщност е и главната цел на сериала.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОП ФИЛМОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАШАТА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР

цжбн

„Ще посетим някои от най-добрите специалисти, които се стремят да намерят по-истински, по-добър и по-устойчив начин на живот и ще използваме уроците, научени на този континент, за да служим като пример за цялата планета", казва звездата от "High School Musical".

В първия сезон на сериала Ефрон и Олиен посетиха Франция, Пуерто Рико, Исландия, Англия, Коста Рика, Перу и Италия, за да разберат как всяка страна използва предимствата на природата за по-екологично бъдеще.

Зак, който е и изпълнителен продуцент на шоуто разбра, че „промяната, всъщност е много вътрешна работа". „Пътуваме по света, за да намерим нови гледни точки върху някои много стари проблеми", каза той в първия сезон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA