Топ филмови предложения за вашата новогодишна вечер

Смятате да посрещнете 2021 с чаша вино и хубав филм? Разбираме ви отлично!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 декември 2020

Няма да преувеличим ни най-малко, ако кажем, че тази година и изпращането на последните 365 дни (!!!) ще бъде по-различно и скромно в сравнение с всичко, което досега сме приемали за нормално. И докато огромните празненства не са вариант, скромните вечери, прекарани със семейството и най-близките приятели са супер решение.

Какво по-добро такова за нощта на 31 декември от романтични филми, които представят романтиката и новогодишните моменти в перфектна симбиоза помежду им?

"Въпрос на време"

Тази романтична комедия разказва любовната история на един пътешественик във времето и негова приятелка, която се е върнал да намери. Рейчъл Макадамс и Донал Глийсън са в главните роли, а всяка една минута е перфектно попадение за заветната целувка в полунощ.

"Новогодишна нощ"

Заглавието казва достатъчно. Куп истории, обединени в един сюжет, актьорски състав - от Хали Бери, през Зак Ефрон, та чак до Робърт Де Ниро, и реалната романтика навръх най-емоционалния ден от годината. 

"Дневникът на Бриджит Джоунс"

Все още не сте направили равносметката за годината и не сте си поставили цели за следващата? Направете го с помощта на Бриджит Джоунс, няма да съжалявате! 

"Ваканцията"

Този романтичен празничен филм със сигурност ще задоволи капризите на скептиците по отношение на любовните сюжети (така де, кой се влюбва и започва да плаче за човек, срещнат преди 2 часа?). Джъд Лоу, Кейт Уинслет и Камерън Диас със сигурност ще ви накарат да посрещнете новата година с усмивка!

"Сексът и градът"

Миранда саботира сватбата на Кари и Тузаря, а след като той не се появява в големия ден, виждаме една много самотна новогодишна нощ за г-ца Брадшоу. Не е нужно вашата да бъде такава! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA