Селена Гомес намекна за връзката си с Джъстин Бийбър в TikTok

Звездата рядко коментира миналото с певеца, но изглежда, че същото не важи за милионите ѝ фенове.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 декември 2022

Селена Гомес отговори на поредния фен, който не може да остави връзката ѝ с Джъстин Бийбър в миналото.

Въпросният потребител публикува TikTok компилация с папарашки кадри на актрисата от периода, в който тя излиза с певеца - придружена от скрийншот на коментар, в който Селена предполага, че той излиза "по-скоро с модели" и може би е "твърде нормална" за него.

Селена и Джъстин

Описанието гласи "причината, поради която Селена винаги беше слаба, когато излизаше с Джъстин". Изненадващо или не, изпълнителката на "Look At Her Now" остави достатъчно ясен коментар под него - "😔."

Двамата се събираха и разделяха между 2010 г. до 2018 г., а месеци след като окончателно прекратиха взаимоотношенията си, Бийбър се ожени за модела Хейли Болдуин.

В документалния си филм за Apple TV+ Гомес разказа за трансформиращия ефект, който тяхната раздяла е имала върху нея.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС СБЪДНА МЕЧТАТА СИ ДА БЪДЕ НОМИНИРАНА ЗА "ЗЛАТЕН ГЛОБУС"

Селена Гомес

"Всичко беше толкова публично", споделя тя. "Чувствах се преследвана от миналата си връзка, от която никой не искаше да се откаже. Тогава в един момент просто я преодолях и спрях да се страхувам."

И добавя. "Чувствам се така, сякаш трябваше да преживея възможно най-лошото, а след това просто забравих всичко. Но мисля, че това трябваше да се случи, но в крайна сметка е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало."

За текста на "Lose You to Love Me", който е посветен на раздялата им, актрисата и певица казва: "Това е нещо повече от изгубена любов. Аз се уча да избирам себе си, да избирам живота. Песента е за това да знаеш, че си загубил напълно всяка част от това, което си, само за да се преоткриеш отново."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA