Вижте Флорънс Пю в емоционалния трейлър на "А Good Person"

Режисьор на лентата е бившият приятел на актрисата - Зак Браф.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 декември 2022

Първият трейлър за драмата "A Good Person" с Флорънс Пю вече е факт.

Сценарият е написан и режисиран от Зак Браф, а участват също Морган Фрийман и Моли Шанън.

Филмът разказва за Даниел (Морган Фрийман) и Алисън (Пю), сприятелявайки се след "невъобразима трагедия, която отнема живота на дъщерята на Даниел", според официалната информация.

Двамата "откриват, че приятелството, прошката и надеждата могат да процъфтяват на невероятни места" и докато той се впуска в отглеждането на внучка тийнейджърка, тя се опитва да възстанови живота си.

Трейлърът показва болката на героите на Пю и Фриймън, след като дъщерята на Даниел умира в автомобилна катастрофа, докато Алисън шофира. Докато тя се бори с живота си след трагедията случайно попада на Даниел, тъй като и двамата посещават среща на Анонимните алкохолици.

„Ето го. Първият трейлър на "A Good Person" е НАЙ-НАКРАЯ ТУК", написа 26-годишната актриса под трейлъра, който качи в своя Instagram.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФЛОРЪНС ПЮ ЗА МАЛКО ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ КАРИЕРАТА СИ

„Това е първият път, когато имах удоволствието и привилегията да гледам как се създава изкуството от самото начало до самия край", добави Флорънс в описанието. „Толкова съм горда от това творение, толкова съм благодарна на всички онези, които се включиха в това лудо пътуване с нас.

47-годишният Браф заяви възхищението си към главната героиня на Пю по-рано тази година.

„​​Играта на Флорънс Пю във филма, знам, пристрастен съм, но това е най-уникалното нещо, което някога ще видите", каза той. „Знам, че всичко, което Флорънс прави е невероятно. Хората казват, че тя е може би е най-добрата актриса на своето поколение. Аз мисля, че тя е една от най-добрите действащи актриси в момента. Това представяне, което направи е невероятно."

Не е тайна, че Браф и Пю излизаха няколко години, преди Пю да потвърди раздялата им през септември. Тогава, актрисата от „Не се притеснявай, скъпа" разкри, че тя и Браф тихо са се разделили, надявайки се да запазят раздялата в тайна, за да избегнат коментари от непознати онлайн.

„Опитвахме се да се разделим, без светът да разбере, защото това беше връзка, за която всеки има мнение", каза тогава тя.

Световната премиера на "A Good Person" е на 31 март.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA