Флорънс Пю за малко да се откаже от кариерата си

Звездата от "Don't Worry Darling" е била изправена пред сериозен кръстопът още в самото начало.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 31 октомври 2022

Флорънс Пю разкрива, че изпълнителни продуценти са я принуждавали да "промени теглото си" в самото начало.

"Всички неща, които се опитваха да променят в мен... не беше това, което исках да правя, или индустрията, в която исках да работя", споделя звездата от "Don't Worry Darling" в скорошно интервю за The Telegraph.

дфтг

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЛИВИЯ УАЙЛД СЛАГА КРАЙ НА ДРАМАТА С ФЛОРЪНС ПЮ

След като прави своя дебют в мистериозната драма "Падането", Пю получава и първата по-голяма роля.

"Чувствах се голяма късметлийка и бях толкова благодарна. Чак не можех да повярвам, че получавам тази наистина добра роля". Малко след това обаче отговорниците за проекта ѝ заявяват, че ще има нужда да направи някои промени по външния си вид.

"Всички неща, които се опитваха да променят в мен – независимо дали беше теглото ми, вида ми, формата на лицето ми, формата на веждите ми – това не беше това, което исках да правя, или индустрията, в която исках да работя", признава тя сега.

фтгъ

Разочарована от индустрията и факта, че не получава ролята, Флорънс се връща обратно в Англия и казва, че се е чувствала сякаш кариерата ѝ е приключила, но точно тогава получава възможност, която променя траекторията на живота ѝ завинаги.

"Две седмици по-късно имах прослушване за Лейди Макбет и то ме накара да се влюбя отново в киното. Можех да остана себе си и направих този избор", разказва актрисата.

дфтгъ

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФЛОРЪНС ПЮ ОТГОВОРИ НА ХЕЙТЪРИТЕ, КОИТО НАПАДНАХА ПРОЗРАЧНАТА РОКЛЯ

"Мисля, че е твърде лесно за хората в тази индустрия да те тласкат наляво и надясно. Така имах късмета да открия какъв тип актриса искам да бъда още на 19 години", допълва още в интервю за Harper's BAZAAR.

"Предполагам, че във всички мои филми го има онзи елемент за жените, които са принудени да стоят в ъгъла, и да разполагат с определено мнение и начин на живот. Обичам да играя изпаднала в беда жена."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA