Оливия Уайлд слага край на драмата с Флорънс Пю

Световната премиера на "Don't Worry Darling" се оказа чудесен повод за изясняване на спекулациите.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 септември 2022

Оливия Уайлд и главният актьорски състав на "Don't Worry Darling" представиха дългоочакваната лента на филмовия фестивал във Венеция.

Разбира се, журналистите на пресконференцията побързаха да попитат Уайлд за предполагаемата драма между нея и Флорънс Пю, но тя даде ясен и сравнително категоричен отговор.

"Флорънс е сила. Толкова сме благодарни, че успя тази вечер за червения килим, въпреки че участва в продукцията на "Дюн". Знам, като режисьор, колко разрушително е да загубиш актьор дори за ден, така че съм много благодарна на нея и на Дени Вилньов", сподели жената до Хари Стайлс в началото на прожекцията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DON'T WORRY DARLING БУКВАЛНО ЗАВЛАДЯ ВЕНЕЦИЯ

"И тази вечер ще отпразнуваме работата ѝ. Не мога да обясня каква чест е да я имам в екипа си. Тя е страхотна. Що се отнася до всички безкрайни таблоидни клюки и целия шум там, интернет се храни сам. Не чувствам необходимост да допринасям. Мисля, че е достатъчно добре подхранен", казва още Уайлд.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЛИВИЯ УАЙЛД Е ДОВОЛНА ОТ "DON'T WORRY DARLING"

Don't Worry Darling

Въпреки че имаше спекулации за напрежение между Пю и Уайлд от седмици, кулминацията се случи в интервю на Оливия за Variety, в което тя твърди, че е уволнила Шая Лебьоф от филма.

Тогава източник, близък до продукцията, разкри, че "Флорънс и Оливия са имали няколко разногласия в личен и професионален план и затова Флорънс не дава никакви интервюта" за продукцията.

Дали това не е поредният опит за излишна и всъщност несъществуваща драма?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA