Флорънс Пю отговори на хейтърите, които нападнаха прозрачната рокля

Звездата от "Малки жени" седна на първия ред на Valentino Haute Couture с розов модел, показващ гърдите ѝ.

Никой не очакваше Флорънс Пю да се появи с изцяло прозрачна рокля на haute couture шоуто на Valentino.

Само че докато креативният директор на бранда - Пиерпаоло Пичоли коментира избора ѝ с "респект", Джоуи Кинг написа, че е "толкова невероятна", а Джамила Джамил заяви, че е "кралица и ние не те заслужаваме", немалко тролове осъдиха избора на актрисата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АШЛИ ГРЕЪМ ОБИЧА ТЯЛОТО СИ И Е ГОТОВА ДА ВИ КАЖЕ ЗАЩО

Тя обаче не закъсня с отговор за яркорозовата рокля от тюл, признавайки, че е била сигурна в предстоящия отзвук, но със сигурност не си е представяла такова ниво на неуважение и вулгарност.

"Това, което беше интересно да гледаме, е колко лесно мъжете да унищожат напълно тялото на една жена, публично, гордо, за да могат всички да видят", споделя Пю в официалния си Instagram акаунт. "Това не е първият път и със сигурност няма да е последният, в който ще се наложи една жена да чуе какво не е наред с тялото ѝ от тълпа непознати. Тревожно е колко вулгарни могат да бъдат някои мъже."

Флорънс Пю

Звездата от "Малки жени" уточни, вече е приела така наречените си "недостатъци", които хората "агресивно" са държали да ѝ посочат. "Живея в тялото си от дълго време. Напълно наясно съм с размера на гърдите си и не ме е страх от това. По-притеснителното е друго. Защо се страхувате толкова от гърди? Малки? Големи? Вляво? Вдясно? Само една? Може би нито една? Ужасяващо. Карате ме да се чудя какво се е случило с вас, за да сте толкова силно разстроени от размера на гърдите и тялото ми?"

"Много съм благодарна, че израснах в семейство със силни и могъщи жени", казва още Пю. "Отгледани сме с търсенето на сила в тялото. Говорили сме за това, което ни кара да се чувстваме комфортно. Моята мисия в тази индустрия винаги е било да казвам "ма***та ти", когато някой очаква тялото ми да се съобрази със стандартите за горещо или сексуално привлекателно".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ: "ТЯЛОТО, С КОЕТО СЪМ СЕ РОДИЛА, НЕ Е ЛИ ТОВА, КОЕТО СТЕ ИСКАЛИ?"

Иначе дългият Instagram пост завършва с напомняне, че е редно да уважаваме не само себе си, но и останалите. "Уважавайте хората. Уважавайте телата им. Уважавайте всички жени. Животът ще стане много по-лесен, обещавам", приключва тя, отново с типичния си дързък тон, който обожаваме. "И всичко това заради две сладки малки зърна..."

На това му викаме clapback!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA