Ашли Греъм обича тялото си след бременността и е готова да каже защо

Hint: не е защото е самовлюбена, а защото знае какво е чувството да бъдеш майка и изключително успешен модел едновременно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 август 2020

Ако Ашли Греъм не беше под светлината на прожекторите, нивото на откровеност в Холивуд щеше да бъде доста по-ниско от това, което е сега. Супермоделът посрещна първото си дете през януари и оттогава насам не се притеснява да говори за начина, по който тялото ѝ се е променило след бременността. 

https://www.instagram.com/p/CDbxTG7jPLK/

"Когато забременях, трябваше да преразгледам връзката си с тялото си с това същество вътре в мен. Натрупвах тегло толкова бързо", споделя тя пред американското издание на Elle. "Когато видях, че имам стрии по корема си, не можех да повярвам какво се случва", разказва още Ашли. 

"Отначало се почувствах опустошително, а след като срещнах Исак разбрах за какво говори всяка жена, която е ставала майка. Това не е само бойна рана. Това е нещо, което промени живота ми завинаги, затова реших да отпразнувам новото си тяло", а както можете да видите от кадрите измежду тези редове, прави го повече от успешно. Отново. 

https://www.instagram.com/p/CCER4yiDEwP/

"Това не е само бойна рана. Това е нещо, което промени живота ми завинаги."

Наскоро Ашли не се посвени да покаже стриите си във въздействащата лятна кампания на своята линия бански костюми Swimsuits For All. Тя споделя, че дори е помолила дизайнерите на списание People да не редактират фотографиите, за да бъдат публикувани с цялата им перфектна несъвършеност. 

"Винаги има въпроса - какво искате да ретушираме и какво да премахнем. Казах "нищо", а приятелите и феновете на Греъм със светкавична скорост благодариха за нейната честност при споделянето на кадрите, посочвайки я за пример. Да, отново.

https://www.instagram.com/p/CDOxSASjN8Q/

Новата майка винаги е била откровена по отношение на тялото си. В скорошен епизод от своята дигитална поредица тя сподели, че веднага след като е обявила бременността си, се е почувствала "ужасна".

"Току-що бях обявила, че съм бременна и реших, че ще се чувствам добре, но не беше така. Казах си: Събери се Ашли, има и други жени, които преминават през същото нещо като теб - защо не водиш диалог?" 

Едва ли остана нещо друго, което ние да допълним...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA