Били Айлиш: Тялото, с което съм се родила, не е ли това, което сте искали?

Поп сензацията с пет награди "Грами" зад гърба си представи късометражен филм, в който отговаря на всички критики срещу себе си.

Били Айлиш e всичко друго, но не и типичната холивудска принцеса, която ще се съблича, за да провокира останалите с визията, а не с гласа си. Въпреки това поп сензацията иска да има правото да публикува разголени снимки в социалните мрежи, без да очаква критики за външния си вид. "Имаше коментари от рода на това, че вече не ме харесват, защото съм на 18 и съм станала к**ва. Не мога да спечеля тази битка. Просто не мога", коментира Айлиш пред Dazed наскоро.

Сега 18-годишната певица зарадва феновете с премиерата на късометражния си визуален филм "Не е моя отговорност", в който, бавно сваляйки дрехите си, тя коментира мненията на хората за тялото ѝ и дрехите, които често носи. "Бихте искали да мълча? Раменете ми провокират ли ви? Гърдите ми? Коремът? Бедрата ми? Тялото, с което съм се родила, не е ли това, което сте искали?"

били

"Ако нося това, което ми е удобно, аз не съм жена. Ако хвърля слоевете дрехи, ставам уличница. Въпреки че никога не сте виждали тялото ми, все пак го преценявате", споделя петкратната носителка на "Грами". Отношението на Били към хората, които не я харесват, е напълно безразлично, но тя не крие, че трудно може да запази мълчание, когато става дума за двойното стандартизиране, а то, само по себе си, е често срещано явление под светлината на прожекторите. "Никой не може да има мнение за тялото ми, защото не е видял какво има отдолу", споделя тя в откриващата вечер от своето световно турне "Where Do We Go? World Tour" в Маями.

https://www.instagram.com/p/B-QTGX-FVE4/

Неотдавна Айлиш дори се наложи да обяснява на феновете си, че не тя е момичето от скандален секс запис, който се появи в публичното пространство. "Хората слагат зелена перука, излизат на публично място и се преструват, че съм аз. Наемат охрана и хубава кола, за да бъдат известни за един ден. Мисля, че това е ужасно", разкрива още певицата, която оглави саундтрака на предстоящия 25-и филм за Джеймс Бонд. Славата не е никак лесна...

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA