Продуцентът на "Карибски пирати" би се радвал да върне Джони Деп във филма

Джери Брукхаймър сподели, че Джони Деп му липсва и би се радвал отново да работят заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 декември 2022

Продуцентът на поредицата Джери Брукхаймър сподели, че би се радвал да върне "приятеля си" Джони Деп във следващата част на филма.

Продуцентът на „Карибски пирати" изрази подкрепа към 59-годишния Деп в интервю, публикувано от The Hollywood Reporter като каза, че „би искал" актьорът да се върне във франчайза като емблематичния капитан Джак Спароу.

„Бих се радвал да се върне във филма. Той е приятел, страхотен актьор и е жалко, че личният живот ни се отразява във всички останали сфери.", каза 79-годишният Брукхаймър.

vbnm

Отговорът му дойде, след като интервюиращият го попита дали Disney ще работи отново с актьора след благоприятното развитие на делото за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

„Трябва да ги попитате. Не мога да отговоря на този въпрос. Наистина не знам", каза Джери. Освен това той беше попитан и дали някога са убили Джак Спароу, а той каза: „Не можахме. Опитахме се да го убием, но не се получи."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕЛОТО МЕЖДУ АМБЪР ХЪРД И ДЖОНИ ДОП ОФИЦИАЛНО ПРИКЛЮЧИ

На 1 юни седемчленно жури установи, че 36-годишната Хърд е оклеветила Деп в своята статия за домашно насилие от 2018 г. и той получи обезщетение от над 10 милиона долара. От своя страна, Амбър спечели един от насрещните си искове за клевета и получи 2 милиона долара.

жбнм

В интервюто си, Джери също така проговори за неотдавнашните слухове, че Марго Роби е трябвало да играе в следващата част на филма, която все още не е излязла, но нещата са се провалили.

„Имаме много добър сценарий", каза той за „Карибски пирати 6". „Разработихме два от тях – този с Марго Роби и един с по-млад актьорски състав. Този с Марго има нужда от още малко работа. Този с по-младия актьорски състав е почти готов. Надяваме се, че ще вземем и двата."

Специално за актрисата, продуцентът каза: „Сигурен съм, че е била разочарована, че не се е случил филма все още или може би не, защото е много заета, но ние вярваме, че ще го направим. Това е много силна история."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA