Мила Кунис харесва факта, че я бъркат с Меган Фокс

Фенове на актрисата често я вземат за Сара Хайланд или любимата на MGK.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 януари 2023

Мила Кунис казва, че хората често я бъркат с Меган Фокс, но тя се чувства поласкана от този факт.

Наскоро в интернет се появи видео на Кунис, която раздава автографи след гостуване в "Jimmy Kimmel Live!" през септември.

"Обичам я! Това е Меган Фокс", казва Мила на фен, който държи плакат на звездата от "Страстите на Дженифър". "Тя е фантастична и фактът, че си ме помислил за нея, ми харесва толкова много."

дцфжгб

Актрисата от "Черният лебед" изглеждаше небрежно с бяла тениска, свободни черни панталони, бели маратонки и черна маска за лице, заради която феновете може би не са я разпознали. 

Във видеото се вижда как звездата продължава да раздава автографи с радост, докато стои на тротоара, въпреки че отказва да подпише плакат на Фокс по бански.

Фокс не е единствената знаменитост, с която Кунис е бъркана. Феновете също често я вземат за звездата от "Модерно семейство" Сара Хайланд.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 6 НЕЩА, ЗАРАДИ КОИТО МИЛА КУНИС НИ ВДЪХНОВЯВА

Хайланд разказа забавната история по време на участието си в шоуто на Кели Кларксън.

"Все още се случва", споделя тя тя. „Искам да кажа, че я срещнах преди може би 10 години и бях толкова развълнувана. Бях ѝ наистина голяма фенка и дори всички около мен винаги ми казваха, че приличам на нея. Затова бях щастлива, че първият път, когато я срещнах, тя ми каза, че няма нищо против".

"Постоянно ме бъркат за теб, но това ми харесва. Приемам го като комплимент, защото си по-млада от мен. Така че понякога се съгласявам с това", казва украинката.

Сара довърши историята: "Е, следващия път, когато ме сбъркат с теб, мога ли да се преструвам, че всъщност съм?" Тя ми даде разрешение, но месец по-късно дойде номинацията за "Черен лебед " на Златните глобуси, така че не беше удобно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA