6 неща, заради които Мила Кунис ни вдъхновява

Всъщност са доста повече, не питайте колко трудно ни беше при подготвянето на следващите редове.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 декември 2022

Мила Кунис е жена за пример. Актриса, майка, филантроп и предприемач.

В последните години все по-често я виждаме в различни светлини, но това само потвърждава мнението ни, че тя е наше голямо вдъхновение. Няма нужда да го правим, но се опитахме да обясним.

бнм

ПОМАГА НА РОДНАТА СИ СТРАНА

Родената в Украйна актриса пое инициативата за организиране на благотворителна кампания. През март заедно със съпруга ѝ Аштън Къчър дариха 3 милиона долара в подкрепа на бежанците, бягащи от ескалиращия конфликт с Русия.

"Събитията в Украйна са опустошителни. Няма място на този свят за този вид несправедлива атака срещу човечеството", каза Мила във видео, с което двойката призова последователите си да направят дарения. Целта от 30 милиона долара надминаха за около две седмици.

А излизайки на сцената на Оскарите, тя заяви: "Човек не може да не изпитва огромно уважение към онези, които намират сили да продължат да се борят през дълбокия и безкраен мрак".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЙНАТА НА УСПЕШНИЯ БРАК НА МИЛА КУНИС И АШТЪН КЪЧЪР

бнм

ОСТАВА ВЯРНА НА СЕБЕ СИ

След скандала с Уил Смит, актрисата остана вярна на убеждението си, че действията му са неуместни. През октомври 2022 г. тя разсъждава върху причините да остане седнала, когато Смит спечели наградата за Най-добър актьор, докато по-голямата част от публиката го аплодира на крака.

"Идеята да водиш чрез пример има смисъл само когато наистина има кого да водиш. Ние имаме нашите деца у дома и никога не искам да им кажа да направят нещо, ако аз не бих го направила", споделя тогава Кунис.

б н

ВИНО ЗА КАУЗА

В началото на пандемията от COVID-19, Кунис и Къчър измислиха продукт, който да се грижи за настроението, докато сме под карантина. Двамата обединиха сили с компании за вино и лансираха свой собствен продукт.

100% от приходите дариха на няколко различни благотворителни организации.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ИМЕНИЕТО НА МИЛА И АШТЪН

бнм

ИЗЛИЗА ОТ ЗОНАТА СИ НА КОМФОРТ

Звездата от "Family Guy" е решила да живее във ферма, която тя и Аштън превърнаха в свой дом.

Макар да признава, че подобна идея първоначално е предизвиквала смущение, сега е повече от щастлива. "Аз съм от Ел Ей, казах си "Наистина ли?", но го направихме. Сега сме много по-щастливи."

vbhn

ПРОБИВ В СВЕТА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ

През 2021 г. украинката влезе в доминираната от мъже индустрия на криптовалутите, създавайки своя собствена анимационна поредица "Stoner Cats", която може да се гледа чрез закупуване на крипто.

Целият екип е изцяло от жени и се нарича "3050 Gang", а продуцентската ѝ компания "Orchard Farms Productions" пусна шоуто, включващо гласовете на Джейн Фонда, Крис Рок и Аштън Къчър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИЛА КУНИС И АШТЪН КЪЧЪР КЪПЯТ ДЕЦАТА СИ, ДАЖЕ В INSTAGRAM

ПРАВИЛНО ВЪЗПИТАНИЕ 

Мила и звездата от "Двама мъже и половина" знаят колко усилия изисква развитието в шоубизнеса. Затова са "много наясно колко струва един долар".

"Въпросът е да ги научим от много ранна възраст, че "мама и татко може да имат долар, но ти си беден", шегува се тя. "Много си беден, нямаш нищо. Мама и татко имат банкова сметка."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA