Ашли Олсън се омъжи тайно за Луис Айснер

Двамата са заедно от пет години и са щастливи един с друг.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 януари 2023

Ашли Олсън се омъжи за дългогодишния си приятел на тайна сватба.

Дизайнерката и Луис Айснер имат връзка от 2017 г., но сега са решили да се бракосъчетаят на интимна церемония, проведена в дома им в Бел Еър на 28 декември, съобщи Page Six. Тържеството е продължило до късно и е имало около 50 гости, казва източник пред изданието.

Известно е, че Олсън е доста потайна за личния си живот и затова все още не е коментирала публично сватбата си с Айснер, който е художник и син на дизайнерката на бижута Лиза Айснер. 

През петте години, откакто започнаха да се срещат, двамата се появиха само веднъж заедно на червения килим. На събитие през 2021 г. за "Young Eisner Scholars", организация с нестопанска цел, основана от бащата на Айснер, адвокатът Ерик Айснер и бивш управител на "David Geffen Company".

Двамата за първи път предизвикаха слухове за годеж през 2019 г., когато съоснователката на "The Row" беше снимана от папараци с годежен пръстен на лявата си ръка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЛЮБОВНИЯ ЖИВОТ НА АШЛИ ОЛСЪН?

В интервю за iD през 2021 г. Олсън и нейната сестра близначка, Мери-Кейт Олсън, разказаха за своя минималистичен стил и как това е свързано с решението им да държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите.

„Възпитани сме да бъдем дискретни хора", каза тогава Мери-Кейт.

А Ашли добави: „Мисля, че това е просто нашият стил. Ние го наричаме естетика или нашето дизайнерско предпочитание. Но това не означава, че не оценяваме и накой наистина богато украсен артикул. Понякога една колекция започва точно в този стил и след това махаме по нещо. Не винаги се започва от семпъл продукт."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA