Какво се случва в любовния живот на Ашли Олсън?

Дни след новината за незабавния развод на Мери-Кейт искаме да разкажем за щастливата любов на Ашли

Силвия Канин
Силвия Канин 18 май 2020

Преди няколко дни ви споделихме, че Мери-Кейт Олсън е на ръба на развода със своя доста години по-голям от нея френски любим Оливие Саркози, днес искаме да ви разкажем малко повече за потайния любовен живот на другата близначка - Ашли.

След като двете сестри се оттеглиха от актьорската сцена и се насочиха към модната светските им изяви рязко намаляха. В началото името на Ашли се свързваше с Джаред Лето, Ланс Армстронг и Джъстин Барта, но креативната директорка на The Row се оказа в сериозна връзка с дилъра на изкуство Ричард Сашс. Любовната история не продължи много.

Последните три години Ашли е в хармонична връзка с артиста от Ел Ей Луис Ейснър. В началото на връзката си двамата успяват да останат инкогнито няколко месеца. Първата им обща снимка е доста неглиже - влюбените биват хванати от папараците по време на разходка в парка. 

Къде са се запознали?

Това остава неясно за всички нас. Жалко, че Ашли не е сред най-разговорливите знаменитости. Може би никога няма да разберем кой е поел инициативата пръв.

Къде живее Луис? 

Докато Ашли има постоянен дом в Ню Йорк, любимият й се локализира в Лос Анджелис. Според близки на двойката, Олсън прекарва все повече време на слънчевите брегове на Ел Ей и дори обмисля да се премести там. 

Вижте тази публикация в Instagram.

The genius of Louis Eisner #stillhouse #monkeypaintings

Публикация, споделена от Matthew Morton (@matthewmorton) на

Какво работи той?

Артист. Да, той е художник, завършил история на изкуството в колумбийския университет. Изкуството тече във вените на Луис, защото майка му е популярният фотограф Лиса Ейснър.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA