Камила Кабейо споделя тайната за успешна среща

Певицата смята, че всичко необходимо е просто да се забавляваш.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 януари 2023

Камила Кабейо разкрива своите съвети за ходене по срещи.

Говорейки с People, изпълнителката на "Bam Bam" сподели своя метод, който е установила, че работи в света на запознанствата.

"По-скоро е нужно просто да влезеш в живота", казва тя. "Мисля, че всъщност винаги се срещаш с хора. Винаги трябва да се сприятеляваш. Винаги трябва да имаш нови преживявания. Не мисля, че романтичните срещи са по-различни."

дцфжгб

През октомври Кабейо разкри опита си с приложенията за запознанства по време на участието си в "Шоуто на Дрю Баримор" и сподели защо е изтрила профила си само след 24 часа.

"Първият човек, който ми изпрати лично съобщение, беше амбициозен певец и текстописец от Нашвил. Почувствах се толкова странно, защото някой може да ме използва. Така че, има ли смисъл в това?"

Тогава 47-годишната Баримор отбеляза, че "никога не знаете какви са намеренията на някого" във виртуалните платформи за запознанства и Камила се съгласи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТАРО ВИДЕО НА КАМИЛА КАБЕЙО СТАНА VIRAL, ТЯ ОТВЪРНА НА ПОДИГРАВКИТЕ С ХУМОР

дцфжгбхн

В момента суперзвездата е в романтична връзка с Остин Кевич, главният изпълнителен директор на Lox Club. Камила и Остин предизвикаха слухове за романса си още в началото на лятото, а през август връзката им станa официална.

Преди 31-годишният Кевич, Камила беше с Шон Мендес в продължение на две години, но двамата се разделиха през ноември 2021 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA