Кайли Дженър и Травис Скот отново се разделиха

"Има причина те никога да не се ожениха", казва източник, близък до двойката.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 януари 2023

Кайли Дженър "не е с" Травис Скот в момента.

Според източник, близък до двойката обаче, "това вероятно не е краят" на връзката им, която започва и приключва няколко пъти от 2017 г. насам.

25-годишната основателка на Kylie Cosmetics прекара празниците в Аспен със семейството си и приятелите си, но това далеч не изключва възможността двамата с Травис да се съберат отново.

кайли и травис

Дженър се намира на много различно място в сравнение с 31-годишния изпълнител на "Sicko Mode", уточнява довереният човек.

"Кайли е много съсредоточена върху децата и бизнеса си. Тя не е голяма купонджийка. Травис е обратното. Той обича да купонясва. Определено имат различни приоритети. Винаги са били така."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР ОТНОВО ПОКАЗА ПЕВЧЕСКИТЕ СИ УМЕНИЯ

"Връзката им никога не е била лесна", споделя той, отбелязвайки, че Дженър "откача" всеки път, когато се появят слухове за изневяра в медиите.

фжгбхй

"Има причина те никога да не се ожениха", добавя той. "Винаги връзката им е била в крайностите - нагоре/надолу. Те дори никога не живяха заедно. Винаги са имали отделни домове."

След като Дженър и Скот започнаха да излизат през 2017 г., те посрещнаха дъщеря си Сторми Уебстър през февруари 2018 г. и сина си през февруари 2022 г.

След раздялата им през 2019 г., звездата сподели как се чувстват спрямо отношенията си: "С Травис сме в страхотни отношения и основният ни фокус в момента е Сторми. Нашето приятелство и дъщеря ни са приоритет."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA