Кание Уест се ожени тайно, Ким Кардашиян винаги ще мрази съпругата му

Изглежда, че рапърът е казал "да" на една от служителките си, но бившата му любима не е изненадана.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 януари 2023

Възможно е Кание Уест да има нова "съпруга", която Ким откровено "мрази".

В публичното пространство се появи информация, че рапърът се е оженил за архитектурната дизайнерка Бианка Ченсори на тайна церемония.

Въпреки че двойката все още няма официално свидетелство за брак, Уест наскоро беше забелязан да носи сватбена халка по време на разходка в Бевърли Хилс.

Двамата за първи път предизвикаха слухове за връзката си в началото на януари, когато бяха забелязани да вечерят заедно, но май връзката им датира от по-рано.

През декември 2022 г. Кание пусна нова песен, озаглавена "Censori Overload", която препраща към фамилното име на новата му съпруга. Там той рапира намеренията си да се ожени за нея с думите: "И в Библията се казва, че не мога да правя повече секс до брака".

Според нейния профил в LinkedIn, тя е архитектурен дизайнер за модната марка Yeezy от ноември 2020 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПРИЗНА КОЛКО ТРУДНО Е РОДИТЕЛСТВОТО С КАНИЕ УЕСТ

Преди това Ченсори е била студент-архитект в DP Toscano Architects.

Самата Ким Кардашиян явно не е била сред изненаданите от брака им, тъй като вътрешни източници споделят, че отдавна не харесва Ченсори. Според нея, двамата с бившия ѝ съпруг от доста време имат нещо повече от работни отношения.

"Ким я мрази", коментират запознати пред TMZ. "Бианка е хубава, а Ким ненавижда красиви момичета".

По информация на  Daily Mail, новата двойка вече е на меден месец в курорта Amangiri, Юта. А след като стана ясно, че са се оженили тайно, Ченсори е деактивирала акаунта си в Instagram.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA