Ким Кардашиян призна колко трудно е родителството с Кание Уест

Бившата съпруга на рапъра се опитва да му изгради положителен образ пред децата им.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 януари 2023

Ким Кардашиян сподели за всички предизвикателства около съвместното родителство с Кание Уест.

В нов епизод на подкаста на Angie Martinez IRL Кардашиян обсъди със сълзи на очи връзката си с вече официално бившия си съпруг Кание Уест.

Въпреки че до скоро изглеждаше, че се справят с раздялата си доста приятелски, поведението на Уест стана все по-крайно. Но каквото и да става между тях, те все още са родители на четирите си деца, 9-годишната дъщеря Норт, 7-годишният син Сейнт, 4-годишната дъщеря Чикаго и 3-годишният син Псалм.

„Определено го защитих и все още ще го защитавам в очите на децата ни.", каза основателката на SKIMS докато сподели, че се опитва да стои на страна от антисемитските изказвания на Кание и публичните му атаки.

„В моя дом децата ми не знаят нищо, което се случва във външния свят", каза тя докато плачеше и добави: „Държа се на косъм и ми остава толкова малко да се отказа, но ще се държа докато съм жива. Докато мога."

„Без значение как се чувстваме или какво се случва по света, трябва да съм с усмивка на лицето си, да пускам музиката му и да пея заедно с децата си, и да се държа така сякаш всичко е наред", каза тя. „И след това веднага щом ги оставя в училище мога да си поплача хубаво."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН И КАНИЕ УЕСТ СА ОФИЦИАЛНО РАЗВЕДЕНИ

цжбн

След като се замисли за момент върху собствения си баща, покойния Робърт Кардашиян, тя загуби самообладание.

"Това е трудно. Наистина е адски трудно", каза тя. „Имах най-добрия баща и имах най-хубавите спомени и най-великите преживявания с него. И това е всичко, което искам за децата си."

Тя продължи: „Това е наистина тежко и децата не са готови да се справят с това, разбирате ли? Когато са, ще проведем тези разговори и ще бъда подготвена. Но дотогава ще направя всичко, за да поддържам живота им възможно най-нормален.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA