Джей Ло е трябвало да се целува с Мадона, не Кристина Агилера

Спомняте ли си скандалния момент от видеомузикалните награди на MTV преди 20 години?

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 януари 2023

Дженифър Лопес призна, че тя е трябвало да участва в скандалното изпълнение на Мадона и Бритни Спиърс, а не Кристина Агилера.

"Снимах филм в Канада и трябваше да се срещнем аз, тя и Бритни, за да го направим в дома ѝ, но тогава просто не можах да изляза от снимките", казва латино иконата в скорошно интервю.

"Мисля, че накараха Кристина Агилера да го направи, защото аз не успях.", уточнява звездата от "Свекървище", преди да изрази възхищението си към кралицата на попа с думите: "Обичам Мадона, голям фен съм ѝ. Винаги съм била."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО ПОКАЗА ЛИЧНИ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА С БЕН АФЛЕК

Припомняме, че през 2003 г. Мадона откри видеомузикалните награди на MTV със Спиърс и Агилера, които изпълниха микс от "Like a Virgin", "Hollywood" и "Work It" със специалното участие на Миси Елиът.

Преди да започне финалната песен, Мадона се наведе, за да целуне всяка от тогава прохождащите поп принцеси. Целувката на Агилера с Мадж обаче често се пренебрегва, тъй като MTV веднага предложи близък план на реакцията на Джъстин Тимбърлейк, който току-що се беше разделил с Бритни.

Още тогава Спиърс коментира скандалния попкултурем момент. "Не знаех, че ще бъде толкова дълго. Никога преди не съм целувала жена".

През 2020 г. Агилера разказа и своята гледна точка. "Никога не съм мислила за това като за нещо шокиращо. Беше "Окей, просто две момичета се целуват."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA