Кейт Мидълтън сподели как спортува

Както може да предположите, принцесата на Уелс най-вероятно не ходи на фитнес.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 януари 2023

Кейт Мидълтън сподели как изглежда рутинната ѝ тренировка. Или по-скоро липсата на такава.

Принцесата на Уелс присъства на събитие на Английската лига по ръгби в инвалидни колички, което имаше за цел да отпразнува успеха на отбора на финал през ноември.

Разбира се, съпругата на принц Уилям разговаря с членовете на екипа, както и с треньорите, споделяйки забавни факти за собствената си връзка със спорта и фитнеса.

Кейт Мидълтън

"За мен е тичането след децата. Правя упражнения, дори скачам на батут с тях преди училище", споделя тя, попитана дали посещава фитнес.

Двамата с принц Уилям отдавна демонстрират любовта си към спорта и дори са заявявали, че това е хоби, което споделят с трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ УИЛЯМ И КЕЙТ МИДЪЛТЪН БЯХА ПОПИТАНИ КАКВО МИСЛЯТ ЗА "SPARE"

"Винаги леко се съревноваваме един с друг. Всички обичат спорта, а Луи е луд по ръгбито", разкрива Кейт неотдавна. "Те са на възраст, в която просто обичат да тичат наоколо."

Кейт Мидълтън

Кейт оглави Футболния съюз по ръгби, както и Футболната лига по ръгби през февруари 2022 г., след като получи ролите от кралица Елизабет II, които преди това са принадлежали на принц Хари.

Когато беше на гости на подкаста "Happy Mum, Happy Baby" през 2020 г. Мидълтън заяви, че любимите ѝ моменти със семейството са "навън в провинцията. Тогава всички сме мръсни."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA