Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха попитани какво мислят за "Spare"

Напълно очаквано, представителите на британското кралско семейство запазиха мълчание.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 януари 2023

Може да се каже, че принц Уилям и Кейт Мидълтън не желаят да коментират мемоарите на принц Хари.

Принцът и принцесата на Уелс направиха първата си официална поява след издаването на скандалната книга, като посетиха специалисти по психично здраве в английския окръг Мърсисайд. 

По време на въпросния ангажимент, представители на пресата неочаквано ги попитаха какво мислят за автобиографията на по-малкия брат, в която той разкри някои шокиращи подробности за взаимоотношенията си с тях. 

Точно тогава двамата са ескортирани в Кралската университетска болница в Ливърпул и пренебрегват запитването.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ УИЛЯМ Е РАЗОЧАРОВАН ОТ ИЗМИСЛЕНИТЕ ИСТОРИИ ОТ ЕКИПА НА ЧАРЛЗ

В друг клип, споделен от ITV News, Уилям и Кейт бяха на събитие в Open Door Charity, когато журналист, застанал близо до двойката, попита многократно: "Имал ли си възможност изобщо да прочетеш книгата на брат си?" Двамата не обърнаха внимание на въпросите.

Въпреки че никой от Бъкингамския дворец все още не е коментирал официално "Spare", вътрешни източници заявяват пред Bazаar, че семейството се чувства "смазано".

"Имаха чувството, че каквото и да каже Хари в книгата, днес ще бъде новина, а утре ще изчезне", казва единият източник. "Въпреки това, нивото на детайлност за взаимоотношенията в семейството е поставило всички под микроскоп."

Друг информатор заяви, че Уилям е "опустошен" от написаното. "Той не пренебрегва нещата, които брат му е споделил. Всичко ще отмине, но… има много за размисъл."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA