Криси Тейгън се възстановява трудно след цезаровото сечение

Двамата с Джон Леджънд станаха родители за трети път по-рано този месец.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 януари 2023

Криси Тейгън сподели как се възстановява след цезаровото сечение.

Съпругата на Джон Леджънд публикува редица кадри в официалния си Instagram акаунт, включвайки дори такива, на които се виждат петна от кърма и шевовете от операцията при раждането на Ести.

"Може да превързвате раните ми на всеки 3,8-секунден клип на Бионсе в Дубай, докато HBO не пуснат целият специален концерт", гласи описанието под поста.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОН ЛЕДЖЪНД ПРИЗНАВА, ЧЕ НЕ Е БИЛ ПЕРФЕКТЕН ПАРТНЬОР

Криси е майка на шестгодишната Луна и четиригодишния Майлс, а в края на миналата седмица двамата с Леджънд обявиха и появата на третото си дете.

"Тя е тук! Ести Максин Стивънс. Къщата е пълна с живот и семейството ни не може да бъде по-щастливо 💕 Таткото плаче от радост всяка вечер, виждайки Луна и Майлс толкова любвеобилни, а аз разбрах, че все още се нуждаем от малки памперси!? Това си е блаженство! Благодаря нa за всички за любовта и хубавите пожелания – почуствахме ги! X", споделя Криси тогава.

Изпълнителят на "All Of Me" също потвърди голямата новина със специално изявление.

"В петък приветствахме Ести Максин Стивънс в нашето семейство и къщата ни е препълнена с любов и радост. Възхитен съм от силата и издръжливостта на Криси, и съм толкова развълнуван да видя как Луна и Майлс прегръщат сестричката си. Толкова съм благодарен, не мога да намеря достатъчно думи да опиша чувствата, които изпитвам."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA