Криси Тейгън и Джон Леджънд отново станаха родители

Дъщеричката им Ести се е родила в петък, 13-и януари.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 януари 2023

Джон Леджънд и Криси Тейгън стахана родители за трети път!

"Тя е тук! Ести Максин Стивънс", споделя Криси в описанието под първия очарователен кадър на новородената им наследница, която вече е в компанията на Луна и Майлс.

"Къщата е пълна с живот и семейството ни не може да бъде по-щастливо 💕 Таткото плаче от радост всяка вечер, виждайки Луна и Майлс толкова любвеобилни, а аз разбрах, че все още се нуждаем от малки памперси!? Това си е блаженство! Благодаря нa за всички за любовта и хубавите пожелания – почуствахме ги! X", завършва Тейгън.

Изпълнителят на "All Of Me" публикува същата снимка в своя акаунт, разкривайки, че дъщеря им се е родила миналия петък, на 13 януари.

"В петък приветствахме Ести Максин Стивънс в нашето семейство и къщата ни е препълнена с любов и радост. Възхитен съм от силата и издръжливостта на Криси, и съм толкова развълнуван да видя как Луна и Майлс прегръщат сестричката си. Толкова съм благодарен, не мога да намеря достатъчно думи да опиша чувствата, които изпитвам."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОН ЛЕДЖЪНД ПРИЗНАВА, ЧЕ НЕ Е БИЛ ПЕРФЕКТЕН ПАРТНЬОР

Криси Тейгън

След като разкриха опустошителната загуба на третото си дете през есента на 2020-а, през февруари 2022 г. телевизионната водеща и cooking гуру сподели с последователите си, че с Джон отново се опитват да станат родители и тя се подлага на ин витро оплождане.

Шест месеца по-късно бе факт и щастливата новина, че е бременна. Пожелаваме им цялата любов на света!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA