Джон Леджънд признава, че не е бил перфектен партньор

Изпълнителят на "All Of Me" разкри, че с годините е преоткрил Криси Тейгън.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 октомври 2022

Джон Леджънд признава, че "не е бил страхотен партньор" в началото на връзката си с Криси Тейгън.

Холивудската двойка се среща за първи път през 2006 г. и моментално усеща привличане. И макар желанието нещата да вървят бавно, двамата сключват брак чак през 2013 г.

Защо? Защото Джон сподели, че не е бил толкова отдаден в началото на връзката.

dcfvgbhn

"Мисля, че тогава бях по-егоистичен. Не бях страхотен партньор в началото на нашата връзка. Въпреки че бях много влюбен и много развълнуван, все още бях егоист. В средата на 20-те и не готов да бъда напълно отдаден партньор, какъвто съм сега", обясни той.

С течение на времето 43-годишният Леджънд казва, че доста по-късно му е хрумнало, че трябва да се промени, за да се бори за връзката с човека, който обича.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО ВСЯКА ГОДИНА ДЖОН ЛЕДЖЪНД ПОЛУЧАВА ЕДНАКВИ ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА ОТ КРИСИ ТЕЙГЪН?

"Когато спреш да бъдеш толкова егоистичен и започнеш да мислиш не само за радостта и удоволствието, които получаваш от дадена ситуация, но и за своята отговорност и ангажимента си. Просто растеш и узряваш", коментира музикантът. "Част от това е просто въпрос на време. Нуждаеш се от време, за да станеш този човек, който искаш да бъдеш."

dcfvgbhn

Тяхната голяма любов го вдъхновява и за песента "I Don't Love You Like I Used To".

"Когато се срещнахме за първи път, бяхме много привлечени един от друг, химията ни беше страхотна, но това ниво на привличане е по-скоро като увлечение в началото на една връзка. И любовта, когато е в състояние да издържи изпитанието на времето, трябва да бъде по-дълбока и по-истинска от тази начална емоция. Преживели сме достатъчно заедно и всичко ни е направило по-силни. Тези изпитания ни накараха да растем заедно и да осъзнаваме разни неща един за друг, които не сме знаели преди това", допълва Леджънд.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСИ ТЕЙГЪН ГОВОРИ ЗА ДЕПРЕСИЯТА СЛЕД ОПУСТОШИТЕЛНАТА ЗАГУБА

"Преминахме през всичко това... за да можем да напишем и изпеем песента, наречена "I Don't Love You Like I Used To". Сега е различно, но е много по-хубаво" са думите на Леджънд.

А на въпроса какво е разбрал през годините за съпругата си, Джон отговаря: "Как тя реагира на стреса, на живота, как може да намери шега дори в скръбта. Това, което видях от нея, просто ме накара да я обичам и ценя още повече. Мисля, че сега е по-готина, отколкото някога съм мислил, че е. Просто наистина съм я виждал във всякакви ситуации и я ценя повече. Но и се страхувам за нея повече от всякога."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA