Криси Тейгън говори за депресията след опустошителната загуба

Телевизионната звезда продължава напред, а тежката загуба я е накарала да преосмисли разбиранията си за всичко.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 ноември 2020

Криси Тейгън може винаги да е във фокуса на обектива, но това не означава, че е 100% щастлива и на разположение за останалите, особено след тежката загуба, която двамата с Джон Леджънд обявиха през септември.

По-рано днес телевизионната звезда обясни защо не е толкова активна в социалните мрежи напоследък, пускайки откровен туит, в който заявява, че изпитва известна депресия и търси помощ. "Не туитвам много, защото съм в дупка в момента. Не се притеснявайте, имам много помощ около себе си и скоро ще се оправя."

"Благодаря ви и ви обичам", споделя още Тейгън, която неведнъж е говорила публично за проблемите си с психичното здраве, в това число и следродилната депресия и тревожност около раждането на малката Луна.

"Хората казват, че подобно преживяване създава дупка в сърцето ви. Дупката със сигурност е направена, но и изпълнена с любов. Определено не усещам това пространство напълно празно", казва Криси в емоционално есе след опустошителната загуба на третото си дете.

Наскоро двамата с Леджънд споделиха, че са успели да намерят "малко слънчеви лъчи" през последните седмици, докато продължават да скърбят за сина си. "Просто се научавате как да се справите с това. Горд съм да кажа, че използваме много различни терапии, които да ни превърнат в същите хора отпреди. Добре сме, но си позволяваме да имаме своите лоши дни." 

Криси не крие, че вече има и нова перспектива за живота, особено след като всичко се случва пред очите на обществеността. "Обичам да отговарям. Обичам да си връщам на някого, след като ми е казал нещо гадно. Сега обаче почнах да се замислям, че всеки един от тези хора може да минава през нещо. Никога не е късно да се научиш да бъдеш по-добър човек", коментира тя, очевидно вече настрана от хапливите си постове в социалните мрежи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA