Чанинг Тейтъм и Салма Хайек са най-добри приятели

Двамата споделиха, че снимките на "Професия: Стриптийзьор 3" са ги сближили.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 януари 2023

Чанинг Тейтъм се възхищава на връзката, която е успял да изгради със Салма Хайек по време на снимките на "Професия: Стриптийзьор 3".

"Във филма има доста емоции и със Салма говорим за всичко", сподели актьорът на премиерата на лентата в Маями по-рано тази седмица. "Ние сме най-добри приятели".

"Освен всичко друго, този филм е за това какво иска една жена", допълва Тейтъм. "Салма и аз водим диалог помежду си. И двамата се питаме "Кой искам да бъда сега?" и "Какво да правя сега?" Ще видите, че имаме много красиви и истински моменти заедно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САЛМА ХАЙЕК... ИЛИ КАКВО Е ДА СИ ЖЕНА, С ТОПКИ

бнхйм,

Хайек ще влезе в ролята на мистериозна богаташка, която подобно на героя на Чанинг, е на кръстопът в живота си и го убеждава да работят заедно върху шоу в Лондон.

Самата тя заяви, че също се възхищава на колегата си и го намира за "невероятен танцьор".

"Бях изненадана колко добър беше, но го очаквах. Той е много дисциплиниран и отдели наистина много време да работи стриктно, за да усъвършенства ролята."

magic mike

Двамата са описани като "изгубени души, които се намират" и отдават на изненадваща и романтична връзка, изпълнена с взаимна любов, приятелство и уважение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗА ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ РАЗВОДЪТ Е ЕДНО ОТ НАЙ-СТРАШНИТЕ И УЖАСЯВАЩИ НЕЩА

"Имаше някои сцени, които бяха много предизвикателни, забавни и технични", продължава Салма. "Първоначално ме уплашиха, но с Чанинг е толкова лесно да се работи. Той е много търпелив и има невероятно чувство за хумор."

Режисьорът на филма Стивън Содърбърг казва, че екранната химия между тях е осезаема - още от първата им обща сцена, когато все още носят дрехите си, но го правят "много чувствено".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA