Аштън Къчър си спомня за най-трудните моменти

Звездата от "Двама мъже и половина" осъзнава, че те продължава да го преследват.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 февруари 2023

Аштън Къчър се връща назад към трудните моменти в живота си.

В ново интервю за Esquire, 44-годишният актьор говори откровено за грешките на миналото, за раздялата с Деми Мур и за проблемите с полицията.

"Унизително е, и неудобно", споделя той, припомняйки си как е чувал колеги да обсъждат развода му с думите "Можеш ли да повярваш, че е направил това?".

Аштън разказа и за ареста си, който макар да се е случил преди доста години, продължава да го преследва.

"Аз вероятно съм първият човек, който е получил награда за проявяване на характер, но и присъда за влизане с взлом в гимназията ми."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АШТЪН КЪЧЪР И РИЙЗ УИДЪРСПУУН НИ ПОДАРЯВАТ РОМАНТИЧНА КОМЕДИЯ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

"Характерът излиза наяве, когато отидеш в затвора за нахлуване в гимназията ти и всички в града го знаят. Нахлупваш бейзболната си шапка, колкото можеш по-здраво и се опитваш никой да не забележи, че си направил глупава грешка. Не си лошо дете, просто си направил лош избор. Тогава характерът излиза наяве", продължава той.

Звездата от "Двама мъже и половина" говори открито и за трудностите, с които се е сблъскал, когато мемоарите на бившата му Деми Мур са излезли през 2019 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЙНАТА НА УСПЕШНИЯ БРАК НА МИЛА КУНИС И АШТЪН КЪЧЪР

"Най-накрая стигнах до етап, когато пресата наистина не се занимаваше с мен и Мила, но тогава... един ден папараците бяха в училището на децата ми."

"В момента, в който тази информация избухна, животът ми се промени. Но е глупаво е да се оплакваш за неща, за които си допринесъл", казва още той, припомняйки провала, изпитан след въпросната раздяла. "Нищо не те кара да се чувстваш толкова провален, колкото разводът".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA