БАТ България с поредно престижно отличие

Наградата е заради аудио-визуалния спектакъл по случай най-новия модел glo™ hyper X2.

01 февруари 2023

БАТ България получи поредното престижно отличие на годишните награди на Code Fashion.

Компанията взе специален приз за "Иновативно събитие на годината 2022" за представянето на модерното устройство за нагряване glo™, а наградата получи изпълнителният директор на БАТ България – г-жа Мила Маречкова.

В края на миналата година БАТ България отбеляза пускането на пазара на най-новия модел glo™ hyper X2 с невиждан у нас аудио-визуален спектакъл.

BAT

Иновативното устройство за нагряване на тютюн се предлага в търговската мрежа с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под утвърдената марка на премиум брандa в България.

Продуктите са налични в почти всички големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в София, Grand Mall във Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в компактен корпус, който осигурява лесен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване ("Boost"), светодиоден индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм за хигиена, и е налично в разнообразни цветови комбинации. 

Повече информация може да откриете на www.myglo.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA