Всички се чудят защо Джей Ло иска да продаде това имение

Въпреки приказния вид на дома, певицата все още твърди, че е "Jenny From The Block".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 февруари 2023

Дженифър Лопес иска да продаде имението си в Бел Еър за 42.5 милиона долара.

Изпълнителката на "Into You" обяви новината само шест месеца, след като се омъжи за Бен Афлек. Затвореният дом на половинката му е почти 33 декара, разполага с девет спални, дванадесет бани и се предлага от агенцията на звездите - Carolwood Estates.

Имотът първоначално е проектиран от архитекта Самуел Маркс, но след това е преработен в стила на френската провинция - с камък и дърво за по-естествена среда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС НИ КАНИ ЗАД КУЛИСИТЕ НА "SHOTGUN WEDDING"

На първия етаж има всекидневна с бар и камина, а вратите са със стоманена рамка, отваряйки гледка и достъп към обширна тераса. Кухнята включва два острова, вградена зона за закуска и каменна камина, свързана с официалната трапезария.

цжбнм

Сред впечатляващите характеристики на дома е и киносалон с 30 места, а по стените на прожекционната зала висят плакати на някои от филмите на Лопес и Афлек.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗАД ТАЙНАТА СВАТБА НА ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК

йхгф

На горния етаж комплексът предлага разнообразие от пространства, включително офис/кабинет, стая за масаж и апартамент за гости.

В основното крило има библиотека, няколко съблекални и бани, а връзката между вътрешното и външното пространство продължава в голяма семейна игрална зала с бар, тераса и infinity басейн.

иоуътр

Обширната територия има дори амфитеатър с капацитет 100 места, бесетка с огнище, органична зеленчукова градина, външна тераса с напълно оборудвана кухня и частно езеро с плаж и външен душ.

Заобиколен от тропически растения и големи дървета, имотът идва с допълнителна къща за гости със студио и фитнес зала, както и цяла друга вила.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA