Дженифър Лопес ни кани зад кулисите на "Shotgun Wedding"

Суперзвездата разказва интересни моменти от снимачната площадка на най-новия си проект.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 февруари 2023

Дженифър Лопес е имала екшън изживявания както пред, така и извън камерата, докато е снимала "Shotgun Wedding".

Попитана за каскадите във филма по време на блиц интервю с Buzzfeed, тя потвърди, че двамата с Джош Дюамел определено да са подобрили уменията си с течение на времето.

дженифър лопес

"С изключение на един път, когато почти преминах през скалата. Това не беше забавно. „Помните ли онази сцена, в която роклята ми беше закачена за колелото? Изведнъж се закачи за него, а аз гледам Джош и казвам: "Джош, не ме пускай, моля те", споделя тя. "Беше страшно, по дяволите."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗАД ТАЙНАТА СВАТБА НА ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК

Продукцията на Amazon Prime Video е сприятелила "Jenny From the Block" и другата звезда в "Shotgun Wedding" - Дженифър Кулидж. 

В края на миналата седмица Джей Ло сподели забавен клип, който звездата от "Белият лотос" записва, докато е в хотелската ѝ стая.

"Хей, толкова е странно, това не е моята хотелска стая. Това е хотелската стая на Джей Ло. О, Боже мой, аз съм на твоя телефон. Хей, J. Lovers. Аз не съм Джей Ло, но ви обичам, J. Lovers."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ, ЗАЩОТО ВТОРИЯТ СЕЗОН НА "БЕЛИЯТ ЛОТОС" Е СТРАХОТЕН

Филмът вече е наличен в стрийминг платформата и обещава приятно изживяване, ако разполагате с час и 40 минути, в които нямате нищо за правене.

Двете Дженифър, както винаги, са повече от зашеметяващи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA