Точно така, Lizzo е супергерой

Новият сингъл на певицата отново носи силно послание със себе си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 февруари 2023

Lizzo е супергерой във видеото към новия си сингъл "Special".

34-годишната певица признава, че е "същата, както преди" и че макар славата да е донякъде "нова" за нея, вече е "свикнала" хората да я съдят.

"Музикалното видео започва с черната жена като супергерой и се вижда как Америка я обича като супергерой, но абсолютно я мрази като човешко същество", споделя певицата в Instagram. "Виждате я да извършва редовни животоспасяващи операции, пресата я обича, хората я обичат, всички я обичат, но след като сваля костюма си и се вижда, че е черна жена, започват да се отнасят с нея по различен начин. И всъщност, това се случва и в реалния свят."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: LIZZO ЗАЯВИ, ЧЕ ЗА НЕЯ SZA Е КАТО СЕСТРА

"В крайна сметка всички ме виждате такава, каквато съм, но аз съм Супермен за хората, не за себе си. Накрая избирам да закача костюма си на супергерой и да не спасявам света, а да спася себе си."

"Special", както се казва и четвъртият студиен албум на Lizzo, е изключително специален за нея. Още миналата година, когато той беше в пространството като "проект".

"Това е първият път, в който цял албум е посветен на майка ми. Наистина съм притеснена дали ще ви хареса, но просто знайте, че ако тези, които обичате, ви подкрепят... ТОВА Е!!!"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA