Джеймс, Пипа и Кейт Мидълтън са посещавали терапия

След като любимият домашен любимец е напуснал този свят, цялото семейство оказва подкрепа на Джеймс.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 февруари 2023

Кейт Мидълтън, Пипа и Джеймс са посещавали заедно терапия.

Последният разкри, че сестрите му са го подкрепили безусловно, когато е загубил домашния си любимец - кокер шпаньолът Ела.

"Тя беше до мен през най-мрачните ми времена, главата ѝ винаги лежеше в скута ми. Уинстън Чърчил се оплакваше, че е преследван от "черното куче" на депресията. Имах собствено черно куче, но тя беше моето спасение", казва той в текст за Sunday Times.

Това не е първият път, когато Джеймс говори за проблемите си с психичното си здраве - преди време той коментира открито дългата битка с депресията.

"Това не е просто тъга. Това е болест, рак на ума. Това не е чувство, а липса на чувства. Вие съществувате без цел или посока. Не можех да почувствам радост, вълнение или да съм в очакване на нещо – само разтуптяното безпокойство ме изкарваше от леглото сутрин. Не обмислях самоубийство, но и не исках да живея в това състояние."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ МИДЪЛТЪН СПОДЕЛИ КАК СПОРТУВА

Според него, Ела му е спасила живота. "Всички знаеха колко много означава тя за мен и затова се страхуваха най-много от деня, в който Ела вече нямаше да е тук."

кейт мидълтън и меган маркъл

"Цялото семейство дойде да се сбогува. Не мога да говоря от тяхно име, но вярвам, че тя е повлияла и на техните животи. Лупо, кучето на Катрин и Уилям беше едно от кученцата на Ела. Сестра ми Пипа и нейният съпруг също имат кученце от Ела, както и други членове на семейството."

След като Ела почива, Джеймс е започнал терапия, а сестрите му са го придружили. "Сестрите ми дойдоха на някои от моите терапевтични сесии. Те винаги са били до мен в трудни моменти. За това ще им бъда вечно благодарен."

"Единственото нещо, с което мисля, че всички можем да се съгласим - най-лошата страна на това да имаш куче е, че те са с нас само за част от живота ни. Не могат да бъдат с нас през целия ни живот", завършва той емоционалната изповед.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA