Блейк Лайвли и Анна Кендрик се завръщат с "Лесна услуга"

Втората част на черната комедия ще бъде факт съвсем скоро.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 февруари 2023

Продължението на "Лесна услуга" с Блейк Лайвли и Анна Кендрик е официално потвърдено, а снимките започват в Италия тази есен.

Действието във втората продукция на Amazon Studios и Lionsgate ще се развива в Капри, Пол Фейг отново сяда на режисьорския стол, а по-голямата част от актьорския състав също се завръща пред камера.

лесна услуга

Филмът, направил повече от 97 милиона долара в боксофиса при бюджет от 20 милиона долара, е адаптация на едноименната книга от 2017 г. на Дарси Бе, в която Емили Нелсън (изиграна от Лайвли) мистериозно изчезва.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН РЕЙНОЛДС СЕ ОТТЕГЛЯ, БЛЕЙК ИМА МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА

Стефани (Кендрик) е майка и влогър, която прави всичко възможно да разбере как и защо нейната нова най-добра приятелка е изчезнала. В процеса обаче разбира, че Емили не е точно тази, за която се представя.

лесна услуга

"Всъщност вече прочетох сценария", сподели звездата от "Перфектният ритъм" наскоро. "Толкова е добър!"

В момента Лайвли е бременна с четвъртото си дете от Райън Рейнолдс, но скоро отново ще влезе в обувките на мистериозната героиня. След излизането на първата част, в публичното пространство циркулираха слухове, че може да спечели "Оскар" за играта си, но това така и не се случи.

Междувременно Блейк очаква с нетърпение своя пълнометражен режисьорски дебют със "Seconds", адаптация по едноименния роман на Брайън Лий О'Мали.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA