Джей Зи не е доволен от тазгодишните награди "Грами"

Рапърът смята, че съпругата му е трябвало да прибере вкъщи статуетката "Албум на годината".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 февруари 2023

Джей Зи смята, че Бионсе заслужаваше да спечели "Грами" за Албум на годината.

Голяма част от феновете на Бионсе са категорични, че "Renaissance" трябваше да прибере въпросната статуетка, а рап легендата е на същото мнение. Особено след като "Beyoncé" и "Lemonade" така и не успяха да стигнат до нея.

Бионсе

"Истината е, че израснахме с желанието да бъдем на "Грами" и това беше нашата цел. Просто искаме да го направят, както трябва", споделя Джей Зи в интервю преди церемонията. "Дори с албума "Beyoncé" имах чувството, че са пропуснали момента. Не само с "Lemonade". Всеки път си мисля: "О, пропуснахте момента."

На друго място в интервюто изпълнителят на "99 Problems" обясни и защо смята, че "Renaissance" е достоен претендент за победа. "Вижте какво се случва с културата. Вижте как се движи енергията на света. В клубовете пускат целия ѝ албум. Не знам дали някога съм виждал нещо подобно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИГОТВЕТЕ СЕ, ЗАЩОТО БИОНСЕ ИДВА В ЕВРОПА

beyonce

"Всеки ремикс е невероятен. Всеки е вдъхновяващ, този албум наистина вдъхнови целия свят", продължи рапърът. „Когато просто те вдъхновява, това е албумът. Това трябва да е албумът на годината."

В крайна сметка така желаният златен грамофон отиде при Хари Стайлс и неговата впечатляваща музикална колекция "Harry's House". 

"Това не се случва много често на хора като мен", каза 29-годишният музикант, след като излезе на сцената, за да приеме наградата от Тревър Ноа. "Толкова е хубаво, благодаря."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA